Over mij

Schrijfgeluk logo

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.schrijfgeluk.nl/wp-content/uploads/2021/09/IMG_5080-scaled.jpg” alt=”Help! Ik voel me goed – Schrijfgeluk” title_text=”Help! Ik voel me goed – Schrijfgeluk” align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”56%” max_width=”56%” module_alignment=”center” border_radii=”on|100px|100px|100px|100px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Hi, it’s me

Ik ben Margreet. Ik ben geen spellingcontrole of taalpurist. Vroeger op school was ik niet gek op het vak Nederlands, maar wel op het vertellen van verhalen. Ik ben een schrijver vanuit mijn hart. Ik creëer en inspireer. Ik ben een mens van vlees en bloed. Vol liefde, hoop en angsten. Mijn teksten zijn niet foutloos, maar hebben soul. Ze komen vanuit mij. Puur en recht vanuit het hart. Dat is waar schrijven voor mij om draait.

Naast schrijver ben ik nog zoveel meer. Ik ben moeder van Damiën (*) Daan, Xem en Mees. Vrouw van Danny en bazinnetje van Pepper. Onze zwarte labrador. Danny, de jongens en Pepper zijn mijn alles.

Liefde voor schrijven

Ik ben dol op leren en kennis vergaren. Soms ga ik zo ver dat ik er last van heb. Er zijn een hoop bullshit excuses die mij tegenhouden bij het realiseren van mijn dromen. Om deze te tackelen schrijf ik. Iedere dag. Het is een van de eerste dingen die ik doe als ik ‘s ochtends wakker word. Voor mij is het een vorm van meditatie. Ik schrijf iedere ochtend drie bladzijden vol. De zogenoemde Morning Papers . Deze tool komt uit het boek The Artist Way van Julia Cameron. Dit boek heeft mijn creatieve vuurtje weer aangewakkerd.

Ik ben een schrijver. Schrijven heeft mij echte transformaties opgeleverd. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Schrijven is voor mij de manier om mijn missie te verspreiden. Het past als een warme jas. Ik voel een drang in mij om anderen te leren hoe zij die transformatie ook kunnen inzetten. Ik wil mijn SCHRIJFGELUK graag delen.

Voor mij is vrijheid een belangrijke kernwaarde. Op dit stukje op het world wide web voel ik me vrij. Heb ik de vrijheid om mezelf te uiten. Maar vrijheid is zoveel meer dan dat. Lekker dwalen door het bos met Pepper, onder het genot van een kopje thee schrijven op mijn favoriete plekje of op avontuur gaan met mijn mannen. Vrijheid zit vooral in mezelf. In mijn columns vindt je de strijd die ik soms voer om deze vrijheid te ervaren.

Het boek

Ik heb besloten om een boek te schrijven. Een boek waarin ik mijn reis vastleg naar de persoon die ik wil zijn. Tegelijkertijd is het een middel om jouw eigen handleiding te schrijven. Op onderzoek te gaan naar wie je bent en wat je wilt. Ik ben al even onderweg tijdens deze journey. Ik heb al veel gezien en meegemaakt. Deze reis heeft me bewust gemaakt van mijn bullshit excuses (belemmerende overtuigingen) die ik met me mee sleur. Ik heb zoveel kennis vergaard de afgelopen jaren. Het is nu tijd om dit te implementeren in mijn leven. Ik neem je mee op deze journey. En jij kunt starten met jouw roadmap naar jouw mooiste leven. Er zijn verschillende boeken in mijn leven geweest die mijn leven hebben veranderd. Zo’n boek wil ik ook schrijven voor iemand die het nodig heeft.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]